Show Info

© Copyright 2018, Trench.nl

Paul & Shark

Paul & Shark heeft een jarenlange geschiedenis waar kwaliteit en duurzaamheid telkens weer een belangrijke rol spelen. Dit Italiaanse merk is nog altijd gevestigd in Varese (Italië), op de plek waar het in 1921 ontstaan is. BEKIJK MEER

TRENCH LUXURY

Paul & Shark

Paul & Shark heeft een jarenlange geschiedenis waar kwaliteit en duurzaamheid telkens weer een belangrijke rol spelen. Dit Italiaanse merk is nog altijd gevestigd in Varese (Italië), op de plek waar het in 1921 ontstaan is.

De mode van het Italiaanse merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit en veel innovativiteit. De basislijn van Paul & Shark waar ze groot mee zijn geworden, wordt gekenmerkt door een extreem sterke, onverwoestbare kwaliteit. Tegenwoordig werkt Paul & Shark met veel verschillende kwaliteiten. In hun laatste collecties zijn ze een samenwerking aangegaan met de designers Nick Wooster en Paul Harvey. Door deze samenwerking is er naast het klassieke Paul & Shark ook een stuk in de collectie welke zich richt op de jongere, sportievere gebruiker.