Show Info

© Copyright 2018, Trench.nl

Gran Sasso

Het kledingmerk Gran Sasso werd opgericht in 1952 door vier Italiaanse broers die hun passie vonden in mooie stoffen en materialen. Deze passie is nog steeds terug te zien in de prachtige ontwerpen en het verfijnde materiaal van Gran Sasso. Gran Sasso is door de jaren heen een van de grootste productiebedrijven geworden ten behoeve van knitwear producten. Zij produceren naast hun eigen label ‘Gran Sasso’ ook voor vele andere bekende kledingmerken. BEKIJK MEER

TRENCH LUXURY

Gran Sasso

Het kledingmerk Gran Sasso werd opgericht in 1952 door vier Italiaanse broers die hun passie vonden in mooie stoffen en materialen. Deze passie is nog steeds terug te zien in de prachtige ontwerpen en het verfijnde materiaal van Gran Sasso. Gran Sasso is door de jaren heen een van de grootste productiebedrijven geworden ten behoeve van knitwear producten. Zij produceren naast hun eigen label ‘Gran Sasso’ ook voor vele andere bekende kledingmerken.

De kleding van Gran Sasso bestaat voornamelijk uit gebreide producten, afgewerkt met prachtig detail en gemaakt van de fijnste materialen en prachtige wassingen. De kleuren in de kleding van Gran Sasso zijn zacht en sluiten prachtig aan bij de kleuren van het seizoen.

Het motto van Gran Sasso “Kwaliteit is altijd in de mode”, is het inspirerende motto van de huidige generatie, die traditie en oud vakmanschap combineert met innovatie en moderne productieprocessen.